Lausund
Innbyttere: Andersson, Glomlien, Edvardsen, Hopland,                   Enggrav og Sandnes.

Uavgjort mot erkerivalen!
Det
er alltid høy intensitet og mange mål i oppgjørene mellom Korsvoll og Kjelsås, og søndagens kamp på Domus Athletica ble intet unntak. Begge lag startet bra, og vi hadde flere fine muligheter i åpningsminuttene. Det hadde Kjelsås også, og plutselig kom spissen deres alene mot en utrusende Leiv Jørgen! Spissen lobbet ballen elegant i mål, og til publikums store fortvilelse sto det 1-0 til erkerivalen vår...

Selvfølgelig kom vi tilbake, og allerede tre minutter senere kom Petter, som endelig fikk tillit på høyrevingen, fint fremover på kanten. Han la et perfekt innlegg, og inne foran mål dukket Lars opp og sparket ballen i nettet på volley! Et meget pent angrep, og et vakkert mål fra målmaskinen Lars. Vi viste stadig gode takter offensivt, og dette resulterte i flere nydelige angrep. Bakover tettet Terje og Sterri opp i stor stil, helt til sistnevnte forsvant ut med strekk i leggen og ble erstattet av en like solid Anders Sandnes - som beviste en gang for alle at midtstopperkrisen er løst! På midten styrte dagens kaptein, Sindre, og Knut Steinfeld spillet. Kjelsås gikk opp til 2-1, men et frispark fra Sindre minutter senere endte i nok et mål av Lars, som var våkent fremme da ballen var løs foran mål slik at det sto 2-2. Det så lenge ut til at dette skulle bli pauseresultatet, men prøvespiller Eivind Hopland viste frem sine enorme kasteegenskaper, og det første lange innkastet hans i Korsvolldrakt gikk helt inn i feltet der Mathias ventet. Han kvittet seg med oppasseren og dunket ballen i nettet! 3-2! På overtid av første omgang utlignet Kjelsås, men alt i alt hadde dette vært en veldig god omgang fra vår side, og det så absolutt ut til at vi skulle slå Kjelsås for første gang på flere år.
Bildet til venstre: Mathias passerer en Kjelsåsforsvarer. Tremålsscorer Lars i bakgrunnen. Bildet til høyre: Det er alltid tøffe tak i kampene mot Kjelsås, og her er det Andreas som får gjennomgå.

Andre omgang ble på bare litt over 30 minutter på grunn av at andre lag skulle ha banen, men vi rakk fortsatt å vise frem en del godt spill, selv om vi ikke fikk sett om vi nå holder i alle 90 minuttene.

Kjelsås fikk tidlig inn et mål, og vi måtte angripe. Marius kom inn i andre omgang, og vartet opp med flere gode kombinasjoner på høyresiden. Dessverre fikk ikke Gaute prøvd seg så mye i dag, ettersom en brutal Kjelsåstakling gjorde at han måtte forlate banen uten å ha spilt i mer enn fem minutter. Også Erik Edvardsen måtte kaste inn håndkleet i dag, etter kun en halv omgangs spill på backen.

Innlegg fra både høyre og venstre resulterte nesten i mål flere ganger, og til slutt traff vi! Lars spilte ut 45 til Mathias, som skjøt på direkten. Skuddet ble reddet, men Lars, som hadde fortsatt løpet sitt, snappet opp ballen og satte inn sitt tredje mål for dagen! Like etterpå ble Mathias spilt fri av Petter, og fra 16 meter dunket han ballen i mål via stanga! 5-4 - dette måtte jo bli seier!? Dessverre kom Kjelsås tilbake igjen, og på en kontring fikk de inn 5-5-målet. I sluttminuttene presset vi på for å få inn seiersmålet, og både Marius, Andreas og Sindre hadde gode forsøk uten at det ble mål. Dommer Omtvedt blåste av, og oppgjøret mot erkerivalene fra Kjelsås endte uavgjort 5-5. Vi hadde mye bra spill og skudd, høy innsats og godt humør i dag, og hvis vi fortsetter med denne utviklingen går det nok bra da serien starter i slutten av April!

Bildet under: Lars smeller inn sitt tredje mål for dagen!