Karlseng
Innbyttere: Andersson, Gad, Janson, Lausund, Omtvedt                   og Solberg.
Korsvoll (4-4-2):

Målrik dramatikk!
Etter 1-2 mot stusselige Ready 3 var det ikke stilt store forventninger til søndagens kamp mot Årvoll/HL/LIL 2 - et lag som virkelig har våknet etter at vi nesten slo dem hjemme i vår! Vi stilte med en fin blanding av gamle og nye fjes, og med høy innsats og godt humør tok det ikke lang tid før vi skapte våre første muligheter!

Vi spilte på oss selvtillit, og det så ut til at den gode følelsen fra i vår var tilbake, for Edinho var farlig i bakrommet, Erlend og Mathias viste frem sirkusaktige driblinger på kanten, Eivind fintet bort den ene etter den andre, og den nye backen Erik Matthias Erichsen fra Lyn viste fart og overblikk på venstresiden i det som så ut til å være et bunnsolid forsvar, til tross for at Ola lå hjemme med en hard antibiotikakur.

Etter et par fine angrep, klarte vi å bite oss fast i motstandernes felt, og Erlend Karlseng, som endelig var tilbake på banen, viste fin ro og ballbeherskelse da han enkelt sendte oss i føringen med et flott venstrebeinsskudd! 0-1!

Vi kom kjapt ned på landjorden igjen, for bare to minutter senere sto det 1-1. Mathias hadde et farlig skudd og et helt greit frispark, og Edinho fikk også sjansen til å sende oss i føringen på ny. Etter hvert tok hjemmelaget mer og mer over, og plutselig sto det 2-1. Da gjorde vi et par bytter - Andreas Hagh Gad kom inn til sin første kamp på syv år, og Marcus Janson gjorde sin første kamp siden han fikk tre gule kort mot FCNA i vinter. Med en så å si nykomponert forsvarsrekke ble det litt kaos, og dermed sto det 3-1.

Vi prøvde å kjempe oss tilbake i kampen, men da skjedde det noe som kom til å prege resten av oppgjøret. For i det 29.minutt fikk Årvoll/HL/LIL 2 corner, noe som førte til en gedigen sjanse! På streken sto Andreas Lausund, som nesten nettopp var byttet inn, og han sendte ut en arm for å stoppe ballen. Det endte med rødt kort og straffe til Årvoll/HL/LIL 2, og vi måtte spille resten av kampen med ti mann. Hjemmekeeperen satte straffen sikkert, og nå så det mørkt ut!
Men nå våknet vi faktisk skikkelig, og slo til med en kjempeopphenting mot slutten av omgangen! Magnus Solberg viste med et lite rykk at han fortsatt kan, og med en iskald avslutning reduserte han til 4-2. Minutter senere var Omtvedt våkent fremme etter en dødball, og etter en liten brytekamp snublet han ballen i mål til 4-3!
Dessverre ble det 5-3 før vi gikk til pause, men alt i alt hadde vi vist fin moral de første 45 minuttene.

Andre omgang ble en lang nedtur, og Leiv Jørgen, som ble nødt til å ta over for en skadet Schwencke, måtte plukke ut seks nye baller av nettet før dommeren blåste av kampen. Terje, som riktignok ikke hadde sin beste dag på jobben, forsvant også ut - på grunn av utmattelse.

Vi skapte nesten ikke noe i andre omgang, og det ble bare til at vi jaget og løp etter hjemmelagets spillere.
Bildet: Det ble mye løping og jaging på topp denne ettermiddagen, og ensomme spisser fikk utrettet lite, spesielt i andre omgang. Toppbildet: Utvisningen førte til at dette ble en forsvarskamp, noe bildet tydelig viser.
Vi fikk noen muligheter på et par raid, og spesielt Håvard Moens glimrende dribleserie over halve banen bør nevnes, selv om avslutningen ikke sto i stil med Maradona-raidet. Ellers så fikk en særdeles pigg Marcus et gult kort for en grov takling.

Til slutt ble det altså 11-3, og vi måtte nok en gang reise hjem uten poeng. Vi kan ikke si at det ikke var fortjent, men hadde vi ikke vært så uheldige å få rødt kort og Terje skadet, kunne dette kanskje blitt poeng. Gledelig var det at alle de innleide spillerne gjorde en god figur, og for fansen var det kanskje ekstra moro å se Amund tilbake på banen med kapteinsbindet! Selv om vi tapte, var dette en mye bedre kamp enn tapet mot Ready 3, så vi er på rett vei, det gjelder bare å holde i to omganger!